Bursdagskort til dame

Hei! Idag har jeg laga et bursdagskort til dame som jeg håper dere liker!

Bursdagskort høsttema med vannmerke

På forsiden har jeg brukt lag på lag teknikk. Først er det en rød base, deretter et mønsterpapir i rutete mønster, washitape med skrift, stempel med høsttema som er stanset ut. Stempelet er fargelagt med promarkers!

Også ved stempelteksten har jeg brukt lag på lag ved å ha en rød ramme med hvit innside hvor det er stemplet «Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!» Det er også plass til tall nede i venstre hjørne.

Bursdagskort høsttema inni med vannmerke

Inni har jeg valgt å gjøre det enkelt denne gangen, med et skivefelt hvor jeg igjen har brukt lag på lag teknikk, pyntet med halvperler rundt, over er det et bilde av et rådyr og jaktrifle, da jeg tenker dette kortet skal passe til en som er interessert i jakt.

Har ikke bestemt prisen på dette kortet enda, det kommer eventuelt senere!

Jeg har også deltatt i noen utfordringer på nett med dette kortet:

http://papirlosjen.blogspot.no/2014/09/utfordring-i-august-hst.html .- Temaet «høst». (Frist 4. oktober klokka 23.55)

http://scandinaviapaperfun.blogspot.no/2014/09/september-utfordring.html – Tema «høst» (Frist 30. september klokka 12.00)

http://nordsalten-hobbyklubb.blogspot.no/2014/09/det-er-den-15.html – Temaet «lag på lag», . (Frist 30. september klokka 23.55)

http://www.kreativscrappingblogg.no/2014/09/utfordring-9-hst-jakt-og-fiske.html – Her kunne man velge mellom temaene høst, jakt og fiske, eller velge flere. Jeg har som hovedsak valgt høst, men har også hatt litt jakttema ved å ha rådyr og jaktrifle inni kortet. (Frist: 28. september kl 21.00)

http://kortudfordring.blogspot.no/2014/09/utfordring-115-alt-gar-anything-goes.html – Her fikk vi frie tøyler. (Frist: 30. september kl 23.55)

http://pictureandscrap.blogspot.dk/ – Her fikk vi helt frie tøyler (Frist: 28. september)

http://mybestienorge.blogspot.no/2014/09/bloghop-utfordring-25-gd-og-vinnere.html – Temaet «høst». (Frist: 27. september klokka 20.00) 

http://mybestienorge.blogspot.no/2014/09/bloghop-utfordring-25-gd-og-vinnere.html – Jeg er også med i bloghop-utfordringen og derfor linker jeg nå to ganger

Reklamer

14 kommentarer om “Bursdagskort til dame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s