Nyfødt kort til jente!

Idag viser jeg dere et nyfødtkort, det første jeg har laget av denne typen. Mammas dirigent var så heldig å få ei lita jente og vi ønsket å gi de nybakte foreldrene en liten oppmerksomhet så da ble dette kortet laget.

Nyfødt Maria Nicole datter til Geir Aage, collage med vannmerke og anonymiseringDette er et «brettealbumskort», en av mine favoritt-brettemetoder når jeg trenger noe raskt, men likevel med en vri.

Nyfødt Maria Nicole datter til Geir Aage, forsiden med vannmerke

Siden de fikk ei jente, valgte jeg å holde fargene i rosa og lilla-toner. Foran brukte jeg et bilde av en baby, som jeg kuttet ut i en sirkel med en diecutsirkel med mønster bak. Pyntet det enkelt med en mørkelilla bånd som gir en kontrast, og rosa perler, og stemplet «Velkommen til verden» fra storyteller for å få frem meningen med kortet.

Inni kortet holdt jeg det også veldig enkelt. Fortsatte med den samme diNyfødt Maria Nicole datter til Geir Aage, innside med vannmerke og anonymiseringesen som gir litt enkel pynting på skrivefeltet og bak bilde av far og datter. Skrev navnet og dato for fødsel på jenta og pyntet opp med «rhinestones» i sølv og stemplet figurer som passer til baby-temaet. Mønsterarket bak skrivefelt og og bildet er det samme som på forsiden, mens jeg brukte en rolig lillatone på de resterende feltene.

Jeg har også valgt å delta i noen utfordringer med dette kortet:

Reklamer

10 kommentarer om “Nyfødt kort til jente!

  1. Så flott velkommen til verden kort, denne bretteteknikken må eg prøve på. Takk for deltakelse i utfordringa til Papirlosjen 🙂

    Liker

  2. Hvor er det et sødt kort! Smuk die, u har brugt bag motivet!

    1000 tak for at du deltager på vores udfordring hos Card and Scrap.

    Jytte, DT 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s