BURSDAGSKORT – JOY FOLD CARD

Dagens kort er et bursdagskort som passer både menn og kvinner, men helst «voksne». Et «joy fold card» i blå og grønntoner. 

Bursdagskort collage joy fold med vannmerke

Når kortet er lukket kan du se allBursdagskort første side joy fold med vannmerkee tre lagene med mønsterark. Helt øverst er det et mørkt grønt nøytralt ark dekorert med «hjørnepunch» på hvit base, som gir det lille ekstra. «Varme gratulasjoner til deg på dagen din» fra et stempelsett fra «Kort og Godt» er stemplet på en diecut som viser til type kort dette er.

Når vi åpner opp første del dukker neste panel opp. Her er det et rolig mønsterark i blått, pyntet med to striper dekorvev i grønt. Oppå dekorvevet er det festet et sitat fra et stempelsett, også denne gangen fra Bursdagskort andre side joy fold med vannmerke«Kort og Godt» hvor det står «Hva som ligger bak deg, og hva som ligger foran deg, er ingenting i forhold til hva som ligger i deg».

Bursdagskort innside joy fold med vannmerke

Når siste del av kortet åpnes dukker hele innsiden opp. Her er det to skrivefelt hvor jeg har valgt å gjenta forsiden bare med det grønne bakerst og hvitt på toppen. Dette er festet oppå et mønsterark med «rutete» mønster i grønn og blå-toner. Helt til venstre er det et sitat fra «North star stamps» hvor det står «Jeg vet du er fantastisk. Men, jeg vet ikke om du har forstått det!». Dette er festet oppå en «matte» av samme mønsterark som på side 2. Her ser dere også det samme dekorvevet fra side to som gir den siste finishen på dette kortet.

Jeg har også valgt å delta i noen utfordringer med dette kortet: 

Dette kortet er foreløpig til salgs! Ta kontakt om du er interessert!

Håper jeg ser deg igjen!

12 kommentarer om “BURSDAGSKORT – JOY FOLD CARD

  1. Et rigtig fint kort i en skøn foldeteknik, som du har lavet her.
    Tusind tak fordi du deltager i udfordringen her hos Card and Scrap.

    Liker

Legg igjen en kommentar