TAG TIL JENTE – Flere anledninger

Dagens kreasjon er en tag jeg har laget nå over noen dager, med kjempegod hjelp og tips fra en scrappevenninne! 😀 Dette er en tag som passer flere anledninger, men for kvinner/jenter!

Tag collage jente med vannmerke

Tag forside jente med vannmerkePå forsiden av taggen er det et motiv fra Fairy Ink som heter Jasmine Butterflycathcer som jeg har fargelagt med promakers i enkle vårlige og sommerlige farger. Er også fargene i dette motive som har bestemt hvilke farger vi ser på resten av taggen. Bak motivet har jeg laget en liten matte i rødt med avrundet kanter som tar igjen etter de røde sommerfuglene i bildet. Selv oppsettet på taggen er laget etter en «sketch» i en utfordring på outlawzchallenge.com. Bak motivet har jeg to lag, først en washitape i grønt før en bre blonde på toppen som gjør at det er kun fargen fra washitapen som synes, men det gir en mer spennende utseende på taggen. I venstre hjørne oppe har jeg festet en sommerfugl fra Storyteller som gir en fin motvekt til blomsteroppsatsen ned i høyre hjørne. De to siste hjørnene har fått to grønne «swirls» med blader som en liten effekt. «Bouquets of wishes» fra Wiff of joy er teksten jeg valgte denne gangen som gjør at dette kortet er ganske allsidig i bruksmåte. Grønneperler som matcher de andre fargene er blitt festet som prikken over i-en, og et bånd i sølv.Tag bakside jente med vannmerke

 På baksiden har jeg latt layouten som vi ser på fremsiden gå igjen, men i en enklere variant, så det både blir lett å skrive og at hilsenen kommer i fokus. Et stort skrivefelt på rød bakgrunn, lik forsiden, er satt som midtpunkt. Enkelt pyntet med to hvite blomster i to hjørner og samme swirl som på forsiden i de to andre hjørnene. Her er også perler festet som en siste finish i samme variant som på forsiden.

Jeg har også valgt å delta i noen utfordringer med dette kortet:

15 kommentarer om “TAG TIL JENTE – Flere anledninger

  1. Et kanon fedt tag du har lavet her. Jeg er ret vild med, hvordan du har brugt samme lay out på både for- og bagside. Det gír ligesom en rød tråd gennem det hele, og det er såå flot dekoreret på begge sider også. Rigtig flot lavet ned til mindste detalje. Smukt arbejde godt gået.
    Tusind tak fordi du deltager i udfordringen her hos Card and Scrap.

    Liker

  2. This is such a beautiful tag, so cleverly constructed!

    I am working my way through all the blogs on the Outlawz so I am now following you!

    Hugz

    Laurian
    lauralcrafts.blogspot.co.uk

    Liker

Legg igjen en kommentar