Valentines kort!

Idag har jeg da laget et valentines kort for faren min!
Jeg valgte da å lage et kort som har en egen eske på siden til å ha telys eller sjokolade som var tilfelle denne gangen i!

Fra pappa til mamma valentines 2015 collage med vannmerke

Her ser vi hele kortet, basefargen som jeg valgte denne gangen er mørk rød. Både fordi dette er en typisk kjærlighetsfarge, men også fordi det er en av mammas yndlingsfarger! Eneste ønsket fra pappa i forhold til type kort jeg skulle lage, var å få med det sjokoladehjertet der det står «Elsker deg» og esken med sjokoladehjerter som er inni boksen på høyre side.

Fra pappa til mamma valentines 2015 foran med vannmerke

Når vi ser nærmere på fremsiden, så har jeg brukt et stempel fra «Storyteller» som sier » Verdens beste kjæreste». Bilde er et vintagebilde med to små barn som kysser og skal forestille at de er gift. Bak dette bildet har jeg laget en liten ramme av det samme arket som jeg har brukt på basen, og bak der der igjen en liten blondeserviett, dette er for å gi en litt lag på lag effekt. Mønsterarket er fra «Maja Design», og har svakt mønster av hjerte på den ene siden og mer blomstrete tema på andre siden, begge i duse rosanyanser.

Fra pappa til mamma valentines 2015 inni med vannmerke

På innsiden gjorde jeg det enkelt denne gangen. Fortsatte med samme mønsterark som bakgrunn, men valgt å bruke den blomstrede siden bak sjokoladehjertet også brukte jeg den siden med hjertene bak skrivefeltet. Sjokoladehjerte ,der det står «Elsker deg», er fest på en silketråd i hvit. Oppå silketråden er festet jeg en sløyfe med en liten blomst. På andre siden har jeg festet et lite ovalt skrivefelt. I alle hjørnene av begge mønsterarkene er det blitt festet en halvperle i dus rosa som matcher resten av fargene.

Med dette kortet har jeg valgt å delta i flere bloggutfordringer: 

http://enlitenbutik.blogspot.se/2015/02/februaris-manadstavling.html«Kjærlighet» som tema.

http://kortudfordring.blogspot.no/2015/02/utfordring-123-vi-vil-se-love-some-love.html«Vil se som love/Some love» som tema.

http://www.kreativscrappingblogg.no/2015/02/utfordring-2-kjrlighet-og-nytt-dt-medlem.html – «Kjærlighet» som tema

http://papirlosjen.blogspot.no/2015/02/februarutfordring-kjrlighet.html – «Kjærlighet» som tema.

http://scrappehjertet.blogspot.no/2015/02/utfordring-7-februar-og-vinner-av.html – «Hjerter» som tema.

http://scandinaviapaperfun.blogspot.no/2015/02/utfordring-for-februar.html – «Alt er lov» som tema. 

Scrappeklem fra Hilde!

7 kommentarer om “Valentines kort!

Legg igjen en kommentar