Bestillingskort – Center Step Card – Båtkort til herre!

Dagens kort er et bestillingskort fra en god venninna av meg, som har en far som blir 50 år om kort tid! Hun hadde noen spesifikke ønsker, som jeg syns er veldig gøy å få; båttema, blå base med grønne detaljer, to bilder, «pappa 50 år» foran pluss litt annet smått. Vi fikk snakket godt sammen og fant ut at et «Center Step Card» ville passe utmerket, og her er resultatet.

Bestillingskort Jeanettes pappa 50 år stepcard collage med anonymisering og vannmerke

Forsiden på kortet har vi hatt bilde av bestiller med faren sin (dette er jo anonymisert av hensyn til dem begge) som vi har som fokus punkt. Dette har vi valgt å ha i svarBestillingskort Jeanettes pappa 50 år stepcard forside med anonymisering og vannmerket/hvitt for å få det til å både skille seg ut fra de blå og grønne tonene rundt seg mens også fordi vi syntes dette var en kul effekt som passet bildet. Dette bildet er festet på en grønn matte som er rufset litt til for en slitt look. Alle mønsterarkene har en «blågrønn/sjøfarge» i forskjellige nyanser, ene er et ark av merket Pion, men vet dessverre ikke i farten var serien heter. andre arket så jeg ikke noe navn på. «Pappa» er kuttet ut av abc-dies fra Kaboks og det samme med «år», mens «50» er en talldies av en annen produsent.  Over bildet stemplet vi, i samme retning som bildet, «Varme gratulasjoner til deg på dagen din», av merket Kort og godt. Ellers er det pyntet enkelt med washitape i grønt på de smale panelene ved siden av bildet. svarte perler og en charms som ser ut som en båt for å få frem temaet ytrligere og som en siste finish på forsiden.

Bestillingskort Jeanettes pappa 50 år stepcard innsiden med  vannmerke

Når kortet åpnes dukker et stor skrivefelt som er festet på en grønn «matte» for å få litt 3D-effekt. I skrivefeltet har vi stemplet to små sitater fra Whiff of Joy, hvor det står «Youth is a state of mind» og «may all your wishes come true». Selve skrivefeltet er også rufset litt opp for å få litt røft utseende. Over skrivefeltet festet vi tre charms som fremhever to av mottakers interesser, et anker (som representerer båtinteressen) og en g-nøkkel og en note (som representerer musikkinteressen). Over der igjen er et farget bilde av en annen båt mottakeren har eiet. Tilslutt øverst inni er det et anker som er en del av mønsterarket,igjen av merket Pion, hvor vi ved siden av har festet et sitat fra Kort og Godt som lyder: «Sjokolade hjelper mot alt og koster mye mindre enn psykolog». denne er også rufset litt i kantene for en slitt og røft look.

Jeg har også valgt å delta på noen utfordringer med dette kortet:

Håper jeg ser deg igjen! 😀

15 kommentarer om “Bestillingskort – Center Step Card – Båtkort til herre!

Legg igjen en kommentar